En solig fredag

Och så är det fredag! Ibland känns det som mina veckor består av måndag och fredag, enbart. 

Så här vackert var det 07 imorse när jag gick till jobbet.  

IMG_5899.JPG
IMG_5896.JPG
IMG_5900.JPG

När jag kom till jobbet åt jag en andra frukost framför datorn nämligen min nya favorit; overnight oats med mango, kokos och blåbär från espresso house. 

Det här inlägget började jag skriva imorse men sedan hann jag inte bli klar då massor av jobb kom emellan. Fredagen försvann, jag åt pasta till lunch, passade på att köpa en ny och fin skjorta, kom hem till två trötta barn som piggade på sig lite efter middag och glass.

Nu väntar en mysig helg där vi ska träffa vänner, äta brunch och njuta av vårsol. Tyvärr känner jag av en lättare förkylning och på förskolan var fyra barn hemma med kräksjuka men vi kämpar på. Det är väl nu när mars också snart är över som vab dagarna minskar kraftigt?! 

Den här kvällen ägnar jag åt choklad, tv-serie, sambo och soffa.