Sista dagarna i Bangkok

Bangkok med barn. Underbart på många sätt men också krävande och man får ta det i deras takt och inte i vår. Vi har fått avstå många härliga grejer den här gången men staden står ju kvar och snart är vi tillbaka igen.  

 

IMG_5617.JPG

Vi har ju bott så himla bra med sagolik pool, lekpark utanför och lekland en rulltrappa ned.  

IMG_5657.JPG

Älva då? Jo efter fyra dagar men hög feber kom det prickar över hela henne så jag gissar att detta är det som kallas tre dagars feber. Hon har varit riktigt dålig, hängt som en disktrasa på axeln, sovit mycket och inte varit sig själv. Vi har fått turas om att vara med henne på hotellet och kortare turer med alvedon i kroppen har hon klarat. Vabruari kommer ingen ifrån men det är under trevligare omständigheter här.

IMG_5666.JPG
IMG_5631.JPG

Vi har hunnit med shopping, takbar, lekland, massage, poolhäng och mycket god mat.

Snart åker vi hem och jag har den här känslan att vi borde ha stannat en månad till. Jag är inte redo att åka tillbaka till snö, jag har inte hunnit med Thailand fullt ut och jag vill att den här resan ska fortsätta. Jag älskar livet i 30 grader, solnedgångar som får en att tappa andan och färsk frukt till frukost, lunch och middag. En helt avstressad tillvaro utan tunnelbana, middagsbestyr, stressiga lämningar och axlar uppdragna till öronen.

IMG_5690.JPG

Men det är bara att bita i det sura äpplet, fler resor kommer och snart är vi säkerligen tillbaka i Bangkok igen. Nu väntar en lång flygresa via Frankfurt innan vi låser upp ytterdörren hemma i Stockholm. Tack och lov är Älva feberfri och vi har nattflyg.