Bästa badringarna för yngre barn

Om ni visste hur många frågor jag fått under vår resa var vi köpt våra badringar till Älva. På varje ställe vi bott på har minst 1-2 personer kommit fram och frågat, velat prova och varit så imponerade över att Älva badade själv, flöt omkring som en fisk och hoppade från kanten.

Dessa ringar heter Skruttenringen och finns hos webbshoppen Linneashopen.se. Vi är så nöjda med dessa ringar som du blåser upp men som har en stabilserande plastring inuti så barnet flyter jättebra och tippar inte över. Älva har aldrig gått på babysim, knappt varit i en simhall men efter en månad med dessa ringar kastar hon sig i både pool och hav helt på egen hand och guppar fram.

Vi fick också testa denna scrunch hink på vår resa, en mjuk hink som tål solljus, kyla och värme. Perfekt att packa med på resa då den rullas ihop, inte tar någon plats och dessutom väldigt bra ur miljösynpunkt. Både Älva och Aramis använde den för att samla snäckor och krabbor, göra sandslott och bära runt saker i. Jag är så trött på all denna plast som folk köper nytt av på varje ställe de bor/reser till för de inte orkar släpa eller för att den redan hunnit gå sönder.

Till Älvas förtjusning låg också några av dessa sprutdjur i hinken - gulliga små figurer som kan fyllas med vatten och när man klämmer på dem sprutar de vatten. Fungerar både i pool, hav och i badkaret. Extra bonus var helt klart att när de fylls med vatten sjunker de till botten och Aramis kunde dyka efter dem i poolen. Win win för stora och små barn.


Detta inlägg är ett samarbete med linneashopen.se men som vanligt är tankar, bilder och åsikter mina egna.