Ingen vecka att minnas

Om ni undrar varför det blev så tyst här så kom livet emellan. Livet med barn och dessa förrädiska vintermånader. Det började med kräk i måndags, fortsatte med 39 i feber respektive ögoninflammation på tisdag, onsdags var vi på akuten med förkylningsastma och idag har barnen 39 respektive 40 i feber och hostar så lägenheten nästan rasar ihop.

Vi pusslar med jobb och vabb, jag jobbar kvällspass och när barn vilar och försöker ta de chanser som erbjuds. Men bloggen  den har kommit i kläm. Även en resebloggare har dåliga dagar.

Ikväll skulle jag egentligen på bio och middag med en kompis men jag vågade helt enkelt inte. När Älvas temperatur steg över 40, hon andades tungt och Aramis låg som en hög i soffan var det inte läge att lämna stället. Surt, det hade varit välbehövligt och allt sånt men jag litar på min magkänsla i det här fallet.

IMG_1004.JPG

Jag behöver inte säga att jag förespråkar vinter i tropikerna va? Dessa långdragna förkylningar som sätter sig i luftrören är så sega.  Nu ber jag att de kryar på sig till helgen, jag hade storslagna planer på Skansen och att fira min födelsedag med något roligt - vi får se hur det går.

Men om vi ska prata om något trevligare så tror jag iallafall jag och en vän har bestämt att vi ska boka weekend i april bara vi, jag tror det kommer att bli ännu en sommar i Italien men i de södra delarna och ja ni hör jag är full gång att planera för trevligare tider. Att tänka på resor får mig alltid på bättre humör!