Min helg i bilder

Hur såg min helg ut i bilder? Lite så här. På fredagen orkade jag inte ta en bild pga sjuka barn, bilinbrott och annat trist. Jag och Micke åt en fantastisk gnocchi och tittade på Nobel på Netflix.  

FullSizeRender.jpg

På lördagen mådde alla bättre och jag började morgonen med kaffe och SvD Perfect guide. 

FullSizeRender.jpg

Sedan åkte hela familjen till Sickla. Det var första gången barnen var ute på fem dagar så det var dags trots hosta. Vi drack smoothie, handlade mat och hängde. På eftermiddagen märkte vi att de inte var helt krya och stannade hemma. 

FullSizeRender.jpg

När det blev kväll träffade jag upp Agneizka för ett ovanligt julbord. Nämligen julbord med minigolf i 30-tals miljö. Ett helt inlägg om detta grymma ställe kommer väldigt snart. 

FullSizeRender.jpg

Goda cocktails serverades också. 

FullSizeRender.jpg

På söndagen fyllde jag år och vi åt långluxfrukost. Sedan åkte jag med Aramis på friidrott och passade på att ta en ljuvlig förmiddagspromenad. 

FullSizeRender.jpg

På eftermiddagen gjorde jag tårta med barnen och så kom släkt och vänner på fika och middag.  Jag fick fantastiska presenter och allt var väldigt fint.

IMG_1828.JPG

När kvällen kom och barnen somnat drack vi massor av glögg och kollade på Nobel igen. Har ni inte sett så gör! Och på tal om glögg, föredrar 16 med kråkbär före 17 med mango. 

Klart slut från denna helg.