Min helg i bilder

Det är ny vecka och det betyder också Min helg i bilder.  I fredags gick jag och barnen all in på fredagsmys med tacos och chips. Vi var alla tre trötta och jag tog inte en enda bild.

FullSizeRender.jpg

Lördagen började med långfrukost och väldigt mycket frukt. 

FullSizeRender.jpg

Sedan cyklade jag och Älva till Sickla för att handla en varmare jacka. Hon sitter ju inte i vagn längre (av fri vilja) så jag har slutat släpa på den. Men att gå i butiker med en som är dryga 2 år är påfrestande må jag säga. Hon drar i det mesta, satte igång ett larm och gjorde sig ovän med två kassörskor. Jag är alltid positiv till att barn väljer sina egna ben istället för vagn men i vissa lägen är den där vagnen en gudagåva. 

FullSizeRender.jpg

Efter denna turbulens avslutade vi med hamburgare. Hennes första någonsin och den fick betyg jättegod.  

FullSizeRender.jpg

Lördagens väder var strålande sol som ni ser.

FullSizeRender.jpg

Resten av dagen flöt på. Micke var ute med Älva, Aramis var hemma hos en kompis, vi hängde hemma och vips var det kväll. Vi lagade lyxmiddag; lammfärsbiffar med goda röror och till efterrätt marängsviss. När barnen somnat sträckkollade vi på SVTs dokumentärserie om helikopterrånet; så bra! 

IMG_0787.JPG

Söndagsfrukost kräver våfflor. Jag vaknade upp med ögoninflammation - mindre kul. Aramis har börjat på friidrott med träning 10 på söndagar så han och Micke åkte dit medan jag och Älva gick ut.  

FullSizeRender.jpg

Vi samlade ekollon och löv och hösten är ju så härlig för små barn.  

FullSizeRender.jpg

Efter lunch åkte jag till Vasastan för att gå på kondis med en kompis. Småkakor, kaffe och en massa prat. 

FullSizeRender.jpg

Hamnade sedan på Drottninggatan för lite shopping. 

FullSizeRender.jpg

Jag har två fester jag ska på som kräver finare outfit så provade den här ljuvliga kjolen men tyvärr satt den inte som jag tänkt mig. Istället kom jag hem med två stickade tröjor, såklart. Jag åkte direkt vidare till Mickes föräldrar där vi blev bjudna på söndagsmiddag. Och så tog helgen slut och nu kör vi en vecka till innan Aramis får välförtjänt höstlov.