Jag ska till Skottland

Om en vecka är det äntligen dags för min nästa resa. På sätt och vid är det lite av en drömresa för jag har velat åka hit länge men det har aldrig blivit av. Jag pratar om Skottland. Jag ska dit på en pressresa i tre dagar i slutet av nästa vecka och jag ser verkligen fram emot det.

Edinburgh.jpg

Vi kommer att börja i Edinburgh dit jag också flyger direkt från Stockholm med Norwegian. Vi ska upptäcka staden, besöka The Dungeons och lära oss mer om stadens historia. Sedan tar vi tåget till Glasgow - och jag är så pepp på att åka tåg i Skottland. Jag tror magi kommer infinna sig!

ashton-lane-sun-glasgow.jpg

Glasgow kanske inte kommer att se ut som på bilden i november men det kan bli fint ändå. Vi ska nämligen upptäcka staden genom att besöka grymma barer och restauranger, kolla runt och se hur den är som weekendstad.

Edinburgh är Skottlands huvudstad men Glasgow är den största staden så det ska bli kul att se båda städerna och jämföra dem ur ett weekendperspektiv. Det är bara en timme mellan dem med tåg så det är lätt att kombinera dem under en och samma resa.

Så om en dryg vecka åker vi, ni och jag. För ni får såklart hänga med på varje del av resan!