Min helg i bilder

Det är dags för min helg i bilder. Eftersom jag skulle suttit framför brasan i Åre hade jag inga planer här hemma, men det blev en fin helg ändå.

IMG_4276.JPG

Fredagen var ljuvlig och jag tog en lunchpromenad runt sjöstaden innan kvällen kom. Jag var inte helt kry och spenderade mest kvällen under en filt.

IMG_4280.JPG

På lördagen mådde vi alla bättre och Aramis skulle på kalas med maskerad. Darth Vader gjorde sig redo för att inta fiskdamm och dansstopp.

IMG_4364.JPG

Jag lämnade Darth Vader och gick till söder. Där träffade jag Anna och vi tog en långpromenad över söders höjder, otroligt vacker och glashalt - vi fick hasa fram.

IMG_4300.JPG

Det blev många fotostopp längs med Montelius väg och vi räddae många turister från att slå sig illa på de hala promenadstråken.

Vi fikade och hängde på Hälsocafét på Hornsgatan en bra stund. Sedan gick jag hem, lagade taco paj, tittade på film med Aramis och så trodde jag den lördagen var slut. Det var den inte för ett par timmar senare tog Aramis över den hemska sjukan från mig och Älva och så var det med den lördagskvällen. Detta är första gången kräksjukan gjort entré hos 75% av oss som familj och vi kan sammanfatta det med att Micke ligger i riskzonen.

IMG_4368.JPG

På söndagen var det dags för en energikick deluxe så jag gjorde smoothiebowl med nötter och frön.

IMG_4376.JPG

Aramis stannade inne hela dagen men den lilla personen behövde komma ut så Älva och jag shoppade i Sickla, gick på promenad och hade det allmänt härligt.

IMG_4372.JPG

Pigg och frisk som en nötkärna.

Klockan 17 hade jag en date med en PT på SATS och vi körde ett pass fullt av bra rörelser för min ländrygg, jobbade med att stärka coremuskelaturen,  och mycket rörelse och stretch då jag är så väldigt stel.

IMG_4380.JPG

När jag kom hem, öm i hela kroppen hade barnen och Micke bakat bröd som doftade ljuvligt. Vi åt middag, alla var friskförklarade och vi firade in det med en Ben och Jerry framför ett avsnitt av Designated Survivors.