Med två dagar kvar

Den här veckan har jag lite svårt att hinna med den här bloggen. Det känns inte kul såklart men snart får ni läsa om storstadsliv, stränder och resor igen! 

IMG_4420.JPG

Förutom att jag jobbar massor för att hinna klart innan semester så har jag njutit av världens vackraste stad. Säga vad man vill om den här mörka årstiden men när solen går upp och ned då är det magi. 

IMG_4316.JPG

Igår var jag på en väldigt bra föreläsning om digitalisering och ikväll är det event med ett gäng härliga resebloggare. Där emellan packar jag, inhandlar det sista och försöker febrilt tänka om jag glömt något till vår Thailandsresa.

IMG_4473.JPG

Aramis är taggad på resan, Älva kommer bli glatt överraskad av sommar och bad och jag ser fram emot när vi landar. Håll ut, snart har jag mer tid till bloggen igen!