Reklamsamarbete: Det lönar sig att jämföra

I detta inlägg förekommer reklam från Destination.se

Gillar ni att jämföra? I denna korta film jämförs det och jag är en riktig jämförelsenörd. Inför mina resor kan jag nästan sjukligt jämföra flygpriser vs flygtider, hotellpriser, lägen och kvadratmeter. På destination.se kan du jämför flyg, hotell, paketresor och charter. De säljer inga resor utan hjälper dig endast att hitta bästa dealen.

Inför vår resa till Thailand vill jag inte ens tänka på hur många timmar jag suttit och scannat nätet, jämfört och gjort min research för att vår resa ska bli så bra som möjligt. Jag får ofta frågor om hur jag kan hitta så väldigt bra hotell och här är svaret mina vänner - timmar av jämförelser. Inte bara priser men också vad som sägs i reseforum, i recensioner, på utländska resesidor och i resebloggar. Det tar tid men det är så värt det!

Jag förundras ständigt av folk som går in på en hotellsida, tar första bästa hotell utan att läsa en enda recension och sedan tänker de inte mer på det. Varenda bokning jag gör är en vånda över att jag inte valt det ultimata stället, att jag ska anlända och stället inte levererar men tack och lov så händer det inte så ofta då jag lärt mig vad jag ska leta efter och vad som är viktigt för mig i det stora hela. Så mitt bästa tips för att göra din resa till ditt livs bästa är att ta den där extra tiden och jämföra - det lönar sig!


I samarbete med destination.se