En kväll med Tysklands tursitbyrå

Igår kväll var jag inbjuden till mitt favoritställe Haymarket för ett Travel Massive tillsammans med Tysklands turistbyrå. Resebloggare, journalister och fotografer var på plats för att få mer information om Tysklands regioner samt njuta av tre rätters middag och dryck.

Det var en jättetrevlig kväll och jag blev väldigt sugen på att besöka Tyskland igen, speciellt Rügen som verkar helt fantastiskt! Rügen är en ö högst upp i högra hörnet av Tyskland och vad man kallar Tysklands riviera. Bilderna vi fick se från det stället såg magiska ut med turkost vatten, vita stenhus och frodigt landskap. Jag hoppas att få se den delen av landet på riktigt inom kort, jag har ju sedan tidigare också varit intresserad av Bayern och Sachsen - så Tyskland det är dags att se mer utav dig!