När hösten kom till Stockholm

Igår såg det ut så här när jag gick till jobbet och dag vaknade jag till ett rejält ösregn. För idag kom hösten till Stockholm. Eller med 15 grader är det fortfarande tämligen varmt men regn var välbehövligt, jag kan faktiskt inte komma ihåg när det regnade sist. Och även om jag älskar sol så är det lite mysigt med regn - om man sitter inomhus.

Annars är det fullt upp på mitt jobb och med livet runt omkring. Jag smider resplaner för framtiden men har svårt att bestämma mig, Älva är förkyld och sover som en kratta och jag har minst långa härliga blogginlägg på gång som aldrig blir klara. Ja allt är i son ordning med andra ord och imorgon är det redan torsdag igen. Då väntar aw med gamla och nuvarande kollegor och tro det eller ej, även ett gympass.

Glad onsdag på er!