Mot helgen

Än är det sommar i Stockholm. Det är höstvindar idag men än går det att njuta utomhus i lä, så här såg det ut när jag gick förbi Medborgarplatsen på eftermiddagen.

Och vad skönt med fredag! Jag lyckades bli riktigt sjuk i veckan men med antibiotika i kroppen kunde jag ändå vara med på fredagsmötet idag och nu laddar jag för helg. Jag har roliga planer på att ha kompisar över på fika, testa en för mig helt ny brunch, fixa lite hemma och vara med min familj. Dessutom utlovas sol och efter två dagars regn är det väldigt välkommet.

En bra sak med att jag blev sjuk var att jag sov i Aramis rum för att sova mig frisk. Gissa vem som då sov i egen säng hela natten och vakande 06.30? Älva såklart som annars vill ligga i min halsgrop och vaknar varje timme för att se om jag är kvar. Tror jag får byta rum ett längre tag för att sätta detta som jag hoppas blir rutin och inte engångsgrej.

I helgen ska jag också ta tag att boka en resa vi har kollat efter länge men vet ni även om jag älskar att resa så gillar jag inte att leta långflyg. Alla dessa sökmotorer, rutter, vad blir billigast kontra tid, hur många byten, vad blir bäst för barnen - vilken tid det tar. Värt det såklart men nästan ett heltidsjobb innan man klickat på boka och betalat. Jag har redan konstaterat att nattflyg växer inte på träd och priset går upp ganska kraftigt för att få flyga med sovande barn.