Mot en helt ny blogg

IMG_1223.JPG

Efter en månads slit, stress, gråa hår och tårar är ju nu redo att visa upp min nya blogg för omvärlden. Jag har lämnat blogspot och gått över till squarespace. Var det lätt? Nej. Gick det snabbt? Nej. Var det värt det? Jag hoppas innerligt att svaret är ja. Blogspot hade spelat ut sin roll, det fanns inget nytänk, mallar uppdaterades inte och det var en bra start men jag har växt ur plattformen. Squarespace känns nytt, spännande och har oändliga möjligheter.

Att importera bloggen (10 års inlägg) var inga problem men sedan kom vi till länkar, bilder, thumbnails och oj vad det har strulat. Ett tag var jag redo att ge upp helt men nu är känslan mer bära eller brista. I värsta fall får jag uppdatera länkar som inte fungerar manuellt allt eftersom, men både jag och bloggen behövde en nystart. 

Så jag hoppas ni gillar den, ha överseende med brutna länkar och inlägg som ser märkliga ut - jag jobbar på det!

Come Fly with Me har gjort entré i 2016 i Squarespace och med ny luft under vingarna.