Frukost på Scandic Continental och så Gamla Stan

I söndags innan många utav er hade vaknat åkte jag och Micke in till stan för att äta en härlig helgfrukost. Vi valde att testa Scandic Continentals frukost och den får tummen upp. Det är fortfarande Scandic med allt vad det innebär men det kände lite lyxigare - du kundegrädda dina egna våfflor, det fanns smoothie och gröt. Finns det gröt är det lite extra bra tycker jag.

När vi var klara var klockan fortfarande tidig förmiddag så vi bestämde oss för att promenera genom Gamla Stan och mot Slussen. Jag har inte varit i Gamla Stan på väldigt länge och det var så mysigt att strosa i de trånga små gränderna när turisterna ännu inte hade vaknat. En toppenstart på söndagen som fortsatte med båttur, också kring Stockholm, men det inlägget kommer först imorgon.