Nästa resa går till Barcelona

Jag kan vara en av de sista som faktiskt aldrig satt min fot i Barcelona. Jag har varit sugen såklart men alltid när tjejweekend kommit på tal har de flesta redan varit där. Men nu så - nu händer det. I oktober ska jag och en kompis göra Barcelona i några dagar; och det innebär en himla massa tapas, sangria, långpromenader, och churros doppade i choklad.

Vi valde Spanien för vi hoppas på varmare väder trots höst och sedan stod valet mellan Madrid och Barcelona. Madrid har nämligen också stått högt på min reselista den senaste tiden. Men efter att ha frågat runt var valet ganska lätt - inte en enda person rekommenderade Madrid framför Barcelona. Barcelona är tydligen staden som har allt det jag eftersträvar och lite till - mysiga kvarter, hav, små torg, grym mat, bra väder och jag kan helt enkelt inte bli besviken.Dessutom är jag väldigt sugen på Tarragona- vi får se om jag hinner med det också.

Tips utanför Barcelonas turistgator uppskattas!