På ett tåg mot Ystad

Godmorgon! Jag sitter på tåget mot Ystad och ska en sista minisemester innan vardagen drar igång. Just här (bild) på Ystad Saltsjöbad hoppas jag på att befinna mig strax efter lunch för att njuta av spa, behandling, träning och övernattning.

Jag åker alltså tåg ner till Skåne, X2000, och har fått en plats där jag åker baklänges. Jag brukar inte vara känslig men herregud vad jag mår dåligt. Det kan vara kombinationen tidig morgon, jobba framför datorn, karusellkänsla och kaffe som gör det men i ren panik över att behöva dra upp en påse har jag nu kastat mig över en ledig plats åt andra hållet. Vi får se hur länge jag kan behålla den. Jag trodde det var lite av en myt det här med åksjuka/sjösjuka på snabbtåg men nu kan jag intyga att det stämmer.

Hoppas ni har en härlig måndag - det är väl idag hela Sverige börjar jobba igen och återgå till rutiner. Vi kör en halv vecka av ledighet innan Aramis börjar skolan och Älva skolas in på förskola nästa vecka - och när det är klart börjar jag jobba igen. Det här året har verkligen flugit fram!