På hemmaplan

Jag blev snabbt kastad in i vardagen igen när jag kom hem från Madrid. Vabb i två dagar och idag äntligen jobb.

IMG_3807.JPG

Tänk att det bara är dryga veckan till jul - lite olikt detta foto som är tagit i Madrid för ett par dagar sedan. All snö i Stockholm har regnat bort men det är kallt så det räcker.

Det är mycket att fixa nu och mycket som händer; julklappar, planering, avslutning på skolan, julkonsert, träff med kompisar och ja mycket kul men också fullspäckat schema. Och sen är det ju bara en månad till vår härliga fyra veckors resa till Thailand. Som vi längtar efter sol, sommar, bad och varken overaller eller mössor.

Inlägg om Madrid kommer nog att komma i en strid ström men först ska jag försöka få lite sömn - Älva har nämligen bestämt sig för att vakna hela tiden och köra vakentid 03-05. Varför är det fler än jag som undrar. Imorgon väntar Kent - för allra sista gången!