En sista konsert med Kent

Igår var en fullkomligt späckad dag från morgon till kväll.

FullSizeRender.jpg

Direkt efter jobbet åkte jag till skolan för att lyssna på barnens julkonsert och för att se vad Aramis jobbat med denna termin. Det blev lussekatter, glögg, julkortstillverkning och annat skoj.

FullSizeRender.jpg

Sen kastade jag mig iväg för att hämta Älva hos farmor, byta av Micke i dörren och så bar jag iväg för snabbmiddag med en kompis och vidare till Tele2. Det var dags att säga hej då till Kent.

FullSizeRender.jpg

Tre utsålda konserter spelar de i Tele2 Arena menvet ni jag var inte imponerad. Första timmen var seg som sirap och bara nya låtar. Jag kan lova att INGEN där inne var där för nya låter. Vi ville ha Blåjeans, Gravitation, Musik Non Stop, Elite, Socker och best of the rest. Andra timmen tog sig och då kom en del gammalt men jag saknade mycket.

FullSizeRender.jpg

Man var inte själv där kan tilläggas. 25000 personer i tre kvällar ska avnjuta Kent inan det är hej då för alltid.

IMG_3837.JPG

Så hej då Kent, jag hade svårt för er i början, det växte sig starkare efter Vapen och Ammunition men jo jag tror det är dags att sluta nu innan det blir för mycket gubbrock. Att jämför denna konsert med Håkans spelningar är som att jämföra yoga med kickboxning - detta var ett sömnpiller. Här satt publiken lugnt ned hela konserten medan Håkans sittplatser knappt kan kallas sitt då det inte finns en människa som sitter ned under hans konsert. Olika energinivå kan vi sammanfatta det med. Och vi ses i sommar Håkan!