Min helg i bilder

Och så var det måndag igen och vi tar en titt hur helgen såg ut.

FullSizeRender.jpg

I fredags åt jag en urgod nudelrätt med en fin kompis och hennes bebis på Noodle Mama i Skrapan. Detta är sobanudlar med rostbiff, wasabi, grönsaker, torkad chili och wasbiärtor.

FullSizeRender.jpg

Efter hämtning vid förskolan och middag med familjen åkte jag och Aramis till Kärrtorp för att se när Aramis farmor hade julkonsert med sin kör.

FullSizeRender.jpg

På lördagen försökte vi få till ett julkort på barnen.  Det gick sådär.

FullSizeRender.jpg

Lagom till lunch gick vi hem till Mickes föräldrar för att fira en mini-jul med kusiner.

FullSizeRender.jpg

Barnen klädde granen och så åt vi god julmat, bytte klappar och fikade. När vi kom hem var det nästan kväll och vi fixade julstämning hemma. När barnen somnat tittade jag och Micke på En man som heter Ove, kanske sist på bollen?! Men vilken fin film!

IMG_3932.JPG

Söndagen började som lördagen, vi försökte oss på ett julkort. (Säger en hel del om hur bra det gick på lördagen.) Jag tog ut barnen på promenad runt sjöstaden, vi såg en häger, matade änder och pratade om flyttfåglar.

FullSizeRender.jpg

Länge tittade vi på fåglar i en kärve.

FullSizeRender.jpg

Aramis provade isen i kanalen och genast skulle Älva också ned. Då knakade isen och jag kände att det var läge att lämna denna lekplats och gå hem för lunch.

FullSizeRender.jpg

Aramis hade en kompis hemma på eftermiddagen och jag tog med Älva ut en sväng igen och för lite häng på biblioteket. Hon älskar att vara där och ett miljöombyte var uppskattat.

IMG_3931.JPG

På vägen hem från biblioteket knäckte jag till ryggen och fick så ont att jag nästan gick dubbelvikt resten av dagen. Efter lasagne gick ut på en längre kvällspromenad för att få ryggen att vakna, för att jag inte kunde sitta och för att Micke sa att det var bra. Och ja jag var något bättre när jag kom hem men ont gjorde det. Tack och lov hade jag idag en massör på jobbet som kunde fixa det kortsiktiga. Det långsiktiga det ligger på mig.