En kväll med det stora barnet

Med bara fyra dagar kvar till julafton är det verkligen nedräkning både hemma och på jobbet. 

 

FullSizeRender.jpg

Ikväll har jag och Aramis haft kvalitetstid i city. Vi har handlat julklappar till lillasyster, letat Pokémon i Gamla Stan, tittat på julbelysning och ätit middag. Jag försökte övertala honom till att äta på Teatern i Skanstull men nej han var visst olidligt sugen på hamburgare. Så jag fick ge mig. 

Nu väntar två dagar till på kontoret innan jag är ledig i fyra hela dagar. Ingen jättebra jul semestermässigt men jag ska ju vara ledig hela februari och med den målbilden jobbar jag gärna mellandagar. 

De flesta julklapparna är köpta, barnen går snart på ledighet, julgodis lyser med sin frånvaro men den där julstämningen den infinner sig ändå. Som tur är.