Min helg i bilder

Den här helgen spenderades i Umeå, vi tar en titt hur den såg ut.

När jag kom hem från jobbet i fredags möttes jag av detta trevliga bud från MiMove där du kan hitta drömhuset på Costa del Sol.

Hela familjen inledde fredagsmyset med tacogratäng och jag tror den minsta personen njöt mest av alla. Och så vinkade jag hej då och åkte mot Arlanda.

Efter en timmes försening fick jag tillslut gå på planet som skulle ta mig till Umeå i årets regnoväder. Johanna mötte upp mig med bil när jag anlände och jag blev skjutsad till hotelldörren. Sicken lyx!

Vi vaknade av att regnet drog bort och solen bröt igenom. Ser ni vilken fantastisk utsikt och ett genidrag att placera sängarna mot fönster.

Efter frukost gick vi ut på promenad i Umeå. Ingen snö alls som ni ser och till och med lite sol. Vi shoppade och strosade runt tills vi blev hungriga på lunch.

Då gick vi till Rost och åt fantastiska hummusmackor med extra allt.

Vi gick ned till strandpromenaden, spanade in Klädnypan, Bildmuseet och Johannas gym.

Sedan var solen redan på väg ned för ja i Umeå är dagarna inte långa i november.

Vi köpte med oss kaffe och lussekatter till hotellet, hängde vid vårt panoramafönster, jobbade med svenska resebloggar och slappade.

När kvällen kom piffade vi till oss och gick till Runt Hörnet för ett glas vin vid brasan.

Middag åt vi här på Orangeriet där planen också var att vi skulle spela Boule men strul med bokning gjorde att vi stannade vid middag.

Vi avslutade kvällen med lyxdrinkar på Umeås mest hemliga bar - mer om detta ställe kommer i min cityguide.

Efter 8 härliga timmar av sömn vaknade vi till detta på söndagen. Vi åt frukost, jobbade med strategier fram till utcheckning och lämnade hotellet.

Istället för lunch gick vi all in på julfika. Tomtelatte, pepparkakscupcake och mudcake och en massa jobb.

Vi fick julfeeling och kollade på julpynt och fina inredningsdetaljer.

Tiden sprang iväg, klockan var plötsligt 16 och vi åt en tidig middag med oumphburgare och sötpommes innan jag fick lov att åka till flygplatsen. Umeå har verkligen ett rikt utbud av vegan/vegetariska alternativ vilket jag ger tummen upp!

Och så var helgen redan över. Jag hoppade på flyget och 45 minuter senare landade jag på Arlanda och åkte hem till familjen.