5 instagramkonton jag älskar

Jag älskar Instagram. Det inspirerar mig, får mig att drömma mig bort i november, det är en grym reklamkanal och alla får vara fotografer. Farföräldrar kan följa barnbarn, hundälskare kan njuta av gulliga hundar i flödet, inredningsföretag kan se vad kunderna vill ha och vi resenördar kan se dagsfärska bilder från andra sidan jorden eller följa hotellet vi ska bo på om ett par veckor. (Mig hittar ni på @comeflywithtowe)

Idag bjuder jag på mina favoritkonton just nu - häng med!

@FeelSlovenia

Slovenien Tourist Board visar helt fantastiska bilder från sitt land. De använder taggen #ifeelsLOVEnia för att posta andras bilder. Dessa bilder får mig att vilja åka tillbaka varje dag. Tänk vad Instagram gjort för turismen! 

@hejjoanna

Joanna Blomdell postar bilder från hela världen. Och inte vilka bilder som helst - de är fullkomligt magiska vare sig de är tagna i Malmö eller på Hawaii.

@restaurangstockholm

Här får du tips om var du ska äta frukost, lunch och middag i Stockholm. Även var du hittar det perfekt cafeét, bästa brunchen och varenda bild får mig att dregla - som den här smörgåsen från Långa Raden.

@destinationthailand

En reseguide om Thailand och inget jättekonto. Vad jag gillar med detta konto är att detta visar hur Thailand ser ut på riktigt. Det är inte konstiga filter, inga reflektioner i vattnet som lagts dit med photoshop utan härliga motiv från stränder och städer och man kan känna lugnet.

@swedishnomad

Alexander Waltner reser på heltid. Han tar magiska foton som får mig att längta till varenda land han besöker och med nästan 30k följare är jag inte ensam om att älska detta!

Har du några andra tips - skriv dem gärna i kommentarerna. Jag letar alltid efter fler härlig konton med resetema!