Min helg i bilder

Den här helgen har bjudit på sol, snöstorm, kvalitetstid med familj och bubbel på en söndag - så här har det sett ut.

När solen gick upp över Hammarby Sjöstad i fredags drog varenda person efter andan. Himlen var rosa, det såg ut som om det brann bakom Hammarbybacken och alla stannade upp och bara njöt av detta naturfenomen.

Sedan åkte jag och jobbade en himla massa, undvek Black Friday och köer som påminde om mellandagsrea.

När jag kom hem hjälpte jag denna underbara person att piffa till sig inför glitterkalas - silverfluga och redo för party! Sedan åt resten av familjen middag och njöt av fredagsfeeling innan det var hämtning på kalas, lägga dödstrött Aramis och sen kolla på ett avsnitt av Midnattssol.

På lördagen vaknade vi till strålande sol och 8 grader. Vi åt långfrukost, städade lägenheten och sedan tog jag en promenad med Aramis till en kompis. De skulle äta lunch och gå på bio själv gick jag hem och åt lunch.

Senare gick jag iväg till Sickla för att träffa en kompis. Jag hade på mig jeans vilket endast händer på lediga dagar och vi drack pepparkakssmoothies på Naked Juice Bar.

På kvällen hade jag en helkväll med mina barn. Jag och Älva tittade på barnsånger på youtube, vi åt pizza och när det minsta barnet somnat hade jag kvalitetstid med det äldsta.

Söndagen började för tidigt men det var bara att bita ihop. Vi åt två frukostar, tog det lugnt och sedan tog jag ut Älva. Planen var parkhäng men vi insåg väldigt snabbt att det var allt annat än skönt ute. Iskalla vindar och Älvas tårar och näsa rann så vi blev inte långvariga bland gungor och rutschkana.

Snart efter att vi kom in kom snön och oj vad det snöade. Micke och jag lämnade barn och sjöstaden och åkte till stan. VI skulle nämligen besöka restaurang Mother, det senaste tillskottet i F12 gruppen.

Vi åt en lyxbrunch extra allt och jag gillar Mother, en restaurang som är sockerfri och använder väldigt lite gluten och laktos. Ett helt inlägg om brunchen kommer inom ett par dagar.

Jag hann också med en selfie.

Sedan hann vi med ett varv på NK, shoppa nya skor fylla på våra förråd från Lagerhaus. Vi åkte hem och hämtade barnen hos farmor och farfar, träffade kusiner, gick hem och förberedde måndag.

Och nu. Adventsmys, lussekatt och Midnattssol. (Adventsfirande nummer två för dagen, det första ägde rum redan klockan 06 imorse. )