En sista dag i november

IMG_2972.JPG

Sista dagen i november. Ingen månad jag gillar men vissa dagar den här månaden har varit magiska. Dessa soluppgångar vid 08 på morgonen är lika fantastiska varje gång. Och när solen sänker sig vid 15-tiden och färger hela himlen röd. Blir lika fascinerad varje gång.

Jag har hunnit med en hel del i november. Som att besöka Umeå, äta jättegod tryffel, umgåtts med mina fina barn, träffat vänner, ätit årets första lussebulle, tagit tag i min träning och köpt en foamroll som är min nya bästa vän. Men ändå så är det med glädje jag säger tack och hej till årets mörka månad och välkomnar december. Det kan vara årets mest fullspäckade månad men så mycket roligheter; julkonsert, bloggevent, födelsedag med resa till Madrid, Älvas första luciafirande på förskolan, Kent konsert, adventsmys, glögg, julafton, lite ledighet och ja ni hör ju. Det kan bara bli bra – välkommen december!