Min favoritflygplats

Har ni någon favoritflygplats i världen? Jag har en och den ligger nära Sverige och har allt jag behöver. Min favorit är utan tvekan Kastrup i Köpenhamn.

Kastrup har allt Arlanda saknar och mer ändå. Massor av bra restauranger och butiker som man faktiskt vill handla i. Jag upplever att de flesta flygplatser mest har skräpaffärer och souvenirersom ingen skulle handla i om det inte var för att folk är desperata och uttråkade.

Kastrup har H&M vilket är perfekt när du kommer på att du glömt den där tjocka tröja hemma och Kastrup har Lego Store vilket är perfekt när du glömt köpa present med dig hem.

Fritt wifi, Yo Sushi, lekrum och mycket stolar och bänkar att sitta på väger också upp. Och så är det lätt att hitta.

Sist jag var på Kastrup hade jag även turen att få hänga i SAS lounge och den var toppen; från inredningen till mat och dryck.

Andra flygplatser jag gillar är Narita, Tokyo och Shiphol, Amsterdam. Och sådana som går bort är ju alla de där pyttesmå som på små grekiska öar, den i Ljubljana och i Danang, Vietnam. Men man kan ju inte riktig jämföra dessa med stora hubbar som just Shiphol.

Men tyvärr tycker jag att Arlanda skulle behöva ett lyft speciellt när det kommer till matbiten - just nu finns det bara ett alternativ för mig och det är Joe and the Juice. Eller Max om jag är riktigt hungrig. Det mesta är annars inte alls värt pengarna. (Nej jag har inte testat Pontus in the AIr än). Jag har så väldigt svårt att motivera mig att köpa en yoghurt för 50 kr eller en sallad för 200 kr.

Vilken är din favoritflygplats?