Min helg i bilder

Och vad har hänt i helgen då? Jo här kommer min helg i bilder.

I fredags hämtade jag Aramis tidigt och så åkte vi till mina föräldrar där Älva redan hängde. På fredagskvällen var jag helt slut så det blev tacos, häng i soffan och vid 22 sov jag redan tillsammans med Älva i dubbelsängen.

Lördagen började tidigt och på förmiddagen tog vi oss till city för att handla höstkläder till Aramis som växt massor och så gick vi på café. Det var iskallt ute så vi frös snabbt hem för lunch och Älvas lunchvila.

Utomhusaktivitet var inte att tänka på så eftermiddagen spenderades i simhallen. Vågmaskin, varma pooler och ångbastu var perfekt!

Nybadad och nyfönad bytte jag om och drog på födelsedagsfest med spansk tema. Fantastisk mat och sangrian flödade, mina äldsta vänner var där och jag glömde helt att ta fler bilder.

Och så blev det söndag och regnet smattrade mot rutan. Min kusin med familj kom över på morgonkaffe med chokladcroissant.

Jag hade köpt en smoothie till Älva som jag hade enorma förhoppningar på; hur gott låter det inte med avokado, päron och lime? Men hon fräste, Aramis testade och gjorde kräkljud och ja usch alltså. Den smakade besk och gammal avokado och nej tack.

Och efter lunch var det dags att ta tåget hem till Stockholm igen och ja den tågresan spenderades mest i en trapp mellan vagnarna. Att resa med en 1-åring och allt det där. Aramis är som vanligt en stjärna, spelar på sin Ipad, kollar legotidningar och hjälper mig med allt jag behöver.

Och nu är det kväll, barnen sover, jag kollar på Tro, Hopp och Kärlek med Mark Levengood och dricker smoothie. Ja som ni ser, en väldigt lugn och skön helg, tyvärr helt utan sol men man överlever. Nu laddar jag för en ny vecka, späckad av jobb men som på fredag betyder Arlanda, Spanien och kvalitetstid med en utav mina bästa vänner.