Kiropraktor, rutiner och tisdag

Godmorgon gott folk!

Här i Stockholm är det en mulen dag men tack och lov lite varmare med 15 grader. Jag ska idag gå till en kiropraktpr för första gången i mitt liv. Min rygg dödar mig nämligen om nätterna, i natt var det så illa att jag inte ens kunde sätta mig upp och mata Älva. Jag tror felet ligger i en kombination med att jag lyfter fel, sover för det mesta tillsammans med en bebis och inte tränar mina magmuskler.

Annars är den här veckan fullspäckad av roliga saker precis som det brukar vara i slutet av maj. Aramis har förskoleavslutning på torsdag och friidrott, jag har en del luncher inbokade och dessutom hoppas jag komma iväg på en mini-weekend till helgen (om allt går som det ska).

Och livet som föräldraledig lider mot sitt slut. Det är inte klokt vad fort det gått. Jag har ju tre månader kvar men det känns fortfarande som nedräkningen har börjat. Jag ägnar därför denna vecka också åt att sätta mer rutiner för Älva; som att sova endast två gånger per dag, äta vid  fasta tider och sova mer i egen säng. Viljan är det inget fel på iallafall - inte hos någon av oss.