Nio fina födelsedagar

Idag fyller jag år. Alltid lika härligt att bli uppvaktad med god frukost och paket. Vi ar en titt hur mina födelsedagar sett ur här i bloggen.

2006 bodde jag och Micke i Chiang Mai. Jag var på spa och sedan åt vi på vår favoritrestaurang, delade på ett öltorn och fortsatte till karaokestället. Den uppmärksamme kan se att de i vårt bås tyckte att det passade sig att ha inramade trosor på väggarna.

2007 bodde vi i London och jag jobbade i en butik med bebisartiklar. Jag hade ingen aning om vad jag sålde och jag blev inte heller långvarig på stället.  På min födelsedag bjöd Mickes kusin Anna hem oss på middag och julstämning i Finsbury Park.

2008 bodde vi i Bangkok och på min födelsedag var jag på spa och Micke på jobbresa i Malaysia. Men när han kom hem ett par dagar senare drack vi drinkar på en utav Bangkoks bästa takbarer Sirocco i State Tower.

2009 hade vi just flyttat hem till Stockholm, bodde med lånade möbler och var på IKEA var och varannan helg. Aramis låg i magen och jag fick varm choklad, rosor och drakfrukt till frukost.

2010 firade jag min första födelsedag som mamma. Aramis och Micke bar in paket och tårta till sängen. På kvällen hade vi barnvakt och firade mig med bio och sedan drinkar på Babylon vid Medborgarplatsen.

2011 bodde vi åter igen i Bangkok och mina föräldrar var på besök. Vi åkte ned till kusten vid Rayong och firade med drinkar, tårta och sand mellan tårna.

2012 fick en en makalöst god chokladtårta från Magnus Johnssons bageri. Aramis var inskolad på förskola på söder, jag hade fått ett nytt jobb och livet tillbaka i Stockholm var helt ok.

2013 åkte Micke och jag till Warszawa dagen efter min födelsedag. Vi flög dit i snöstorm, bodde på lyxhotell, åt flashiga middagar, gick på julmarknad och frös om tårna.

2014 hade vi just kommit hem från en resa till Bangkok. Jag vaknade jag till denna frukost och min första födelsedagen i vår nuvarande lägenhet och med en Älva i magen.
Och så idag 10 december 2015 blev det rosor, mangosorbet, mangosmoothie och hallon till frukost tillsammans med surdegsbröd och kaffe. Och så fanns det en helt ny person som frukostsällskap. Min finaste födelsedagspresent som kom ett halvår tidigare. Livet är fint hörrni!

2016 - ja då hoppas jag att jag har sand mellan tårna igen med min familj på en paradisstrand.