Barnvänligt hotell i Hong Kong och Bangkok

Att välja hotell i Hong Kong är ju inte superlätt med tanke på att det finns ungefär hur mycket som helst.Jag vill gärna ha ett barnvänligt hotell men det behöver inte finnas barnklubb och temarum, men gärna rum som är större än 15 kvm. Jag är osäker om vi behöver pool, det är trots allt vår och jag kommer inte lägga extra pengar på det. Frukost vill jag gärna ha för det är så skönt att ha det fixat och inte dra ut en 5-åring med blodsockerfall på gatan i jakt efter västerländsk frukost.

I Bangkok vet jag exakt vad jag är ute efter och i vilket område, som ni kan läsa här i min guide till att välja hotell i Bangkok. I Hong Kong är det svårare då jag inte riktigt har koll på avstånd, tunnelbana och annat.

Mitt favorithotell i Bangkok med barn är Davis hotell. Det är billigt, har flera pooler, rummen är enorma och personalen älskar barn. De må vara något äldre och frukosten är inte överflöd och lyx men det har den där känslan jag gillar. Sitter någon inne på ett barnvänligt hotell i Hong Kong så berätta gärna och eftersom vi är där ganska få dagar så är det hotell vi vill ha (inte lägenhet) och gärna mitt i smeten.

Bilder från Davis Hotel i Bangkok