Vi drömmer om Kos

Efter en eftermiddag med fotbollsträning, pastamiddag och riktigt höstväder ute med storm så satte jag mig med Aramis och pratade sol och värme. På tal om inlägget innan om charter så åker vi ju snart så vi satte oss och tittade på bilder, såg att det är fortfarande 35 grader där just nu och oj vad vi längtar. Ni är flera som frågat var vi ska och jo vi ska såklart till Grekland - jag älskar ju Grekland. Det slår allt annat runt Medelhavet tycker jag.

Vi ska testa Kos den här gången, där har vi nämligen aldrig varit, och ett relativt nyöppnat familjehotell (mer om det kommer i ett annat inlägg). Både jag och Aramis enades om att bilderna ser magiska ut och medans jag är pepp på sol på näsan, träning, slippa laga mat och bad efter en sommar med förlossning är han pepp på simskola, barnklubb, hoppa från kanten på poolen och äta melon till frukost. Jag är övertygad om att vi kommer få en grym vecka.

Och att vi dessutom får ha med oss 20 kg extra packning för att hjälpa flyktingar är så himla bra och jag hoppas alla tar vara på det tillfället, att leverera hjälp direkt där det behövs. Tummen upp till Apollo!