Sjukstuga och hårfärg

Igår hade vi en härlig dag jag och Aramis, ja och Älva såklart. Vi var i Globen och hämtade pass, shoppade lite och kollade på lego. Vi tog en promenad hem, köpte med oss sallad och åt på en bänk i parken. Aramis åt typ ingenting, började prata om att han frös (mitt i solen) och jag bara ana att något inte stod rätt till. Hemma visade termometern på 39 i feber och det lilla livet blev nedbäddad i soffan framför Ninjago. Där låg han sedan hela kvällen, åt lite majs och gurka från vår tacobuffé och somnade vid 19. Men idag verkar han piggare tack och lov och bara inte lilla Älva blir smittad är jag glad och nöjd.

Nu är det äntligen lördag och vi har ätit långfrukost med gröt och äggröra, Micke har just tagit ut Älva på promenad och jag sitter med färg i håret. Jag har verkligen misskött mitt hår den senaste tiden och jag tror jag inte besökt en frisör på 7-8 månader. Jag färgar istället hemma och blundar för slitna toppar. Och just nu känns det inte som ett frisörbesök är aktuellt med amning varannan timme, men en klippning kanske jag borde pressa in ändå.
 Jag som brukade gå till frisören var 7-8 vecka förr för klipp och färg - galet! Men pengar det spar jag iallafall. Och sådan markant skillnad tycker jag inte det är mellan frisörbesök och färgbesök över badkaret.