om frukt och helg

Vad jag kan sakna detta med färsk frukt från Asien. Snart kommer ju sommaren med jordgubbar, nektariner, hallon och meloner men just nu tycker jag verkligen inte det finns mycket i fruktdisken. Äpplena smakar knappt något, apelsinernas tid är förbi, banan är ju same same och jag vill ha mer variation som ovan; drakfrukt, pomelo, mango, ananas och banan - lyxigt värre! 

Idag jobbar jag till skillnad mot er andra. Eller iallafall så känns det som alla är lediga utom just jag. Och andra sidan var jag ledig i måndag så jag har inget att klaga på. Och efter jobbet ska jag möta upp familjen på söder för att ta helg, göra lite shopping och njuta av fredagsfika. 

Gårdagen spenderades på Junibacken (mer om det sen), hemma och på gymmet. Solen kom ju fram men värmde vet jag inte om den gjorde, jag uppfattade iallafall dagen som iskall så det var skönt att få svettas lite under kvällskvisten. 

Jag tror vi idag inleder vår enda obokade helg innan Grekland i mitten av juni.Bäst att göra mycket spontana grejer eller så får vi passa på att prioritera tvätt, städ, balkongen, storhandling, matlådor och annat som inte är så kul men som gör vardagen lite lättare.