måndag

Det kan inte beskrivas i ord hur mycet jag älskar dessa små kort. Jag kan surfa runt i evighet och skratta åt alla roliga visdomsord. 

Och så var det ny vecka, måndag och snart är äntligen årets längsta månad slut. Det blir lite ljusare dag för dag och om bara kylan kunde släppa Stockholm skulle jag vara på ännu bättre humör. 
Just nu är mitt liv väldigt inrutat och speciellt när Micke är borta, då är planerande a och o för att följa detta träningsschema och äta bra och ren mat. Jag har bunkrat upp med kyckling, nötfärs, fisk, keso, kesella och grönsaker och det får mig att bli mindre stressad då jag vet att jag inte behöver bli panikhungrig på Pressbyrån och bara ha dåliga alternativ att välja på.
Igår kväll gjorde jag matlådor till hela veckan, förberedda middag för ikvälloch planerade upp hur träningen ska se ut. Den största delen av min träning kan ju klaras av hemma med för att köra ex intervaller på löpbandet måste jag ju till gymmet - och jag är väldigt tacksam över att jag får hjälp från flera håll!