husmanskost
/
Det har just gått upp för mig att om 3 dagar lämnar vi Sverige och vad har vi gjort de senaste veckorna? Jo - levt på asiatisk mat som grön/röd curry, nudlar, sushi, dim sum och kyckling. Vilket misstag! Det är ju nu man ska svulla i sig svensk mat så man inte kommer att sakna det så fort man landar. Jag vet att det jag brukar sakna mest är fil och flingor, grovt bröd, kanelbullar, lakrits och hushållsost. Vad brukar ni sakna mest i matväg när ni reser?
Därför ska jag strax hugga in på en kanelbulle med hederligt bryggkaffe till, jag har handlat hem ost, skinka, bröd, fil och flingor och innan vi lämnar stan ska en köttbullar med potatismos och gräddsås från FineFood finnas i denna mage. Här gäller det att maxa det svenska köket och just nu släpper vi allt gällande GI/LCHF och hälsotänk. Det får upptas om någon vecka eller två. God eftermiddagsfika.
Därför ska jag strax hugga in på en kanelbulle med hederligt bryggkaffe till, jag har handlat hem ost, skinka, bröd, fil och flingor och innan vi lämnar stan ska en köttbullar med potatismos och gräddsås från FineFood finnas i denna mage. Här gäller det att maxa det svenska köket och just nu släpper vi allt gällande GI/LCHF och hälsotänk. Det får upptas om någon vecka eller två. God eftermiddagsfika.