Naked Juice Bar

Aramis är inne i en period av så lite mat som möjligt. Han vill verkligen inte äta och jag vet inte hur mycket man ska tjata. Till frukost dricker han några klunkar välling och äter 2-3 tuggor på en smörgås, lunch är 3-4 köttbullar och lika många makaroner, mellanmål vill han inte ha och middag är kanske 2-3 tuggor av vår mat och innan läggdags dricker han en halv flaska välling. Jag brukar tänka att är han hungrig säger han väl till och det går väl i perioder som allt annat men ibland blir jag orolig att han inte får i sig tillräckligt under en hel dag. 

Idag när vi shoppade runt i Sickla så gjorde jag ett stopp på Naked Juice Bar i hopp om att det skulle falla honom i smaken. Vi köpte en liten Mango Mania Smoothie (mango, banan, mangojuice, mangoyoghurt och is) som är galet god och krämig, dels för att testa om han gillade det och dels för att öva inför kommande månader i Bangkok. Först vägrade han ens smaka men sen så efter viss tvekan ville han knappt släppa muggen. Success! En liten smoothie kostar dock 38 kronor på NJB och jag kom på mig själv med att jämföra det i bath och räknade snabbt ut att man får ca 8 stora mangosmoothie för samma pris i Bangkok. 
Men slog snabbt bort den tanken och var glad att han fick i sig någon slags föda idag! För övrigt älskar jag NJB, allt från deras smoothies till juicer, soppor och wraps.