CM



Några bilder från staden jag numera bor i. Det bor 1,6 milj människor här det är Thailands näst största stad. Runt den äldre delen av staden går en stadsmur med vallgrav som man kan se på bilden. Därför är det extra krångligt att ta sig runt staden och man får bara köra åt ett håll runt den. I vallgraven är fontäner och lampor utplacerade.







Norr om staden ligger det höga berget Doi Suthep och där uppe finns ett tempel och kungens palats som han besöker då och då. Det finns många vattenfall däruppe och det är alltid svalare ju högre upp man kommer.







Genom staden flyter floden Ping och det är längs floden som alla flashiga hotell ligger. Man kan åka båt på floden också men jag har inte testat det än. Skulle dock inte rekommendera att bada i den för den ser lätt brunaktig ut.







Så här ser det ut i den äldre delen av staden som är full av gusethouses. Trånga gränder, massor av restauranger, tuk tuks, vespor och backpackers.

Har fått massor av frågor om staden så hoppas ni vet lite mer nu om var jag bor och hur det ser ut. Och att ni blev sugna på att se den i verkligheten och därför avlägger ett besök.