job search

Har inte internet hemma langre sa darfor inte sa mycket bloggande.
Kursen av avslutad, fick A i betyg och bra rekommendationer. Sa denna vecka har jag akt runt pa motorcykeln och besokt skolor. Har antligen borjat kort motorcykeln sjalv och det ar sa mycket lattare att ta sig runt. Och Anna o Malin, nar ni kommer ska jag skjutsa runt er overallt:)
Har besokt nagra vanliga kommunala skolor, en del privata och nagra language schools. Har idag varit pa intervju och test lektion pa en av de basta flickskolorna i Chiang Mai. Det gar 5000 flickor dar, mellan 3-17 ar och de har rosa uniformer. Foraldrarna betalar for att barnen ska fa ga dar och de har aven ett english program och det ar riktigt dyrt att ga. Jag fick ha en lektion i science med 25 5-aringar medan 5 andra observerade mig. Var nervos sa mina knan skallrade men tror det gick bra. Brandlarmet gick mitt i, vet ej om det var ett bra eller daligt tecken.
De skulle ha fler intervjuer och aterkomma i veckan men de sa att det ar en enorm fordel att vara tjej da det nastan bara jobbar manliga utlandska larare dar. Min larare pa TEFL kursen har jobbat dar i 5 ar och sager att det ar riktigt bra; betalda lov, bra dagar, de skoter alla papper at en och man kan hoja sin lon ganska snabbt. Sa tror jag hoppas pa att de ringer. Men vet ju fortfarande inte om det kanske finns battre jobb dar ute eller om jag ska ta detta om jag far det. Far tanka over saker o ting i helgen.

Thailektionerna fortsatter och det ar roligt men sa svart med dessa 5 olika toner. Tex later fargen rosa och rostat apple precis lika i mina oron men tydligen inte for en thaiperson. Kan iallafall rakna pa thai nu, fraga efter en persons namn, alder, adress och bestalla viss mat. Haller just nu pa att lara mig klockan men det ar mycket komplicerat.