picture of me


Jag har fått en tavla på mig själv.Micke målade och jag hade problem med att sitta stilla. Och nej, jag ville inte se sådär arg ut men fick inte välja :)

Idag har jag gått klart min kurs och nu väntar bara diplomutdelning och lunch på torsdag. Mina 2 sista prov gick bra och imorgon ska jag skriva klart mitt CV och börja besöka skolor. Vill helst jobba på vanlig skola och inte language school men får se var det finns mest jobb någonstans.

Hade också min första thai lektion idag. Det var jag, en kurskompis och 8 pensionärer från USA och England. Det var roligt men svårt. Tror jag kan säga vad jag heter och hur gammal jag är och även ställa dessa frågor till någon annan. 2 ggr i veckan träffas de och jag ska verkligen försöka hänga på detta för det är så irriterande att inte förstå vad folk säger. För att inte tala om barnen i klassrummet. Förstår även hur svårt det är för thailändare att lära sig engelska nu när jag gör samma sak fast åt andra hållet.

Har börjat flytta över saker till huset och köpt en wok panna så nu ska jag äntligen få visa upp vad jag har lärt mig på min cooking class, Pad Thai är först ut.