Ett perfekt presenttips - canvastavla

Jag har länge tänkt att jag borde göra något mer av alla fina resefoton jag har i min telefon. Jag har faktiskt nästan helt slutat använda min systemkamera när jag reser för telefonen tar så pass bra bilder att jag inte behöver släpa med en tung kamera. Jag ville också ha lite nya foton på mina barn på väggarna, för just nu dominerar bilder när de var väldigt mycket yngre, så jag slog två flugor i en smäll.

Jag tog mig äntligen i kragen och beställde hem både canvastavlor och förstoringar av foton som jag ramade in och det blev så fint - allt via Bestcanvas.se

Canvastavla betyder att ditt foto trycks direkt på en duk. Mina canvastavlor är 30x20 cm och perfekt storlek för att passa på en smalare vägg, dessutom var det väldigt prisvärda då de kostade ca 100kr/st. Du väljer själv kantdesign det vill säga om du vill att kanten ska vara invikt/vit/svart/spegelvänd. Jag valde två underbara bilder från Thailand, en där Aramis fångar bläckfisk i Khao Lak och en med Älva och Bangkok i bakgrunden. Så fina minnen!

Jag beställde två förstoringar av foton, en större av båda barnen (40x30 cm) och en mindre av Älva, Jag ramade in både i samma typ av ramar som vi har i övriga lägenheten. Älva-bilden ska bli en del av en tavelvägg jag har påbörjat och den andra fia bilden på bägge barnen ska hängas på en helt egen vägg.

Jag passade också på att köpa en julklapp till barnen som de kommer älska - nämligen ett pussel med motiv på dem själva. Det är en bild tagen i somras när de är på väg ned i poolen i Bangkok och jag älskar ALLT med den bilden. Jag valde 300 bitar för de ska orka bygga klart det utan att tröttna men hade de varit något äldre har jag lätt valt 1000 bitar eftersom jag själv älskar att lägga pussel. Förutom pussel kan du också göra muggar, musmattor, handdukar kuddar etc

Jag beställde som sagt allt detta på Bestcanvas.se och jag måste säga att det var så otroligt enkelt. Jag gjorde hela beställningen via min telefon, laddade bara upp de bilderna jag ville ha, valde vilken typ av tavla/produkt jag ville ha trycket på, storlek - och vips så var det klart. Eftersom jag använde telefonbilder var jag lite orolig att upplösningen inte skulle vara tillräckligt bra men det funkade fint och sidan varnar om upplösningen inte håller för storleken du valt.

Leveranstiden var ca en vecka och sllt kom väl paketerat och utan risk för att något skulle gå sönder. Om du också vill köpa julklappar/presenter/eller bara tavlor till dig själv så får du just nu med koden COMEFLYWITH10 10% på ett köp (gäller alla köp under 10 produkter fram till 31.12.2023).

I samarbete med Bestcanvas.se