Bästa tipsen på spahotell i Stockholm

Vill du unna dig en mysig weekend med spa i Stockholm? Då har du mycket att välja mellan och se framemot. Här kommer några av mina bästa tips när det kommer till härliga hotell att bo på i storstaden. Jag själv gillar verkligen hotell med spa, så för dig som vill boka in dig för några nätter på ett trevligt spa hotell i Stockholm ska du fortsätta läsa för här kommer tips! 


Ellery Beach House

Ellery Beach House på Lidingö har verkligen blivit ett otroligt populärt hotell, trots att det inte funnits i mer än ett par år. Jag var där under covid-tider och tyckte det verkligen var ett wowställe. Det enda jag tyckte det kunde bli bättre på var maten och med tanke på alla recensioner jag läst det senaste året kring maten så tror det bara var en pandemisvacka när jag var där. Läs min recension om Ellery här

Jag besökte Ellery på vintern men skulle så gärna checka in för ett dygn under sommaren också och njuta av bali-beds, drinkar utomhus och ljusa kvällar. Ellery är för övrigt är Stockholms enda beach resort.



Sturebadet

Jag har flera gånger unnat mig en spabehandling på Sturebadet, det välkända spa:t mitt på Östermalm. Jag har tagit massage men också hängt där en hel dag med lunch, träning och simmat i deras fantastiska pool. 

Miljön är superlugn och lyxig och har perfekt läge mitt i stan. Du kan inte sova över här men en dag räcker bra och så finns det ju massor med hotell precis i närheten. 

Yasuragi

Efter att ha hört så mycket om Yasuragi, den japanska spafavoriten, så besökte jag stället för första gången 2020. Jag älskar ju allt med Japan så ja märkligt att jag inte varit där tidigare. Men snacka om perfektion i ett spa. Precis allt här levererar och är så väldigt genomtänkt. Det må vara lite dyrt, inte minst efter att priserna gått upp rätt rejält. Men det är det enligt mig absolut värt!

Yasuragi ligger precis vid vattnet längst ut på Hasseludden i Nacka. Här får du hela det japanska konceptet med avkopplande spa och behandlingar, riktigt vällagad japansk mat, lugnande yoga och meditation. Du går omkring i kimono hela dagen, blir serverad det du vill, och fokuserar på ditt mående från topp till tå. Helt klart ett av de bästa hotellen i Stockholm jag har testat.



Skepparholmen Nacka

Ett annat tips på spa i Stockholm som kan ge dig en riktigt härlig upplevelse, är Skepparholmen i Nacka. Detta SPA fick jag föreslaget från en av mina kompisar som själv bor i Nacka, och som älskar att gå på Spa. 

Det är smidigt att ta sig dit oavsett om du bor i eller utanför stan, du kan gå på både dagspa och helgspa, och du kan boka allt från klassiska behandlingar till mindfulness, spakurer, massage och brunch. Min favorit är helt klart deras ekologiska spakurer som känns uppfriskande, välgörande och mysigt. Jag kan verkligen tipsa om Skepparholmen!