Semestervecka 1 - roadtrip

Veckan som kommer har jag semester. Superhärligt ska det bli och vi har planerat in en roadtrip med födelsedag. Nu ser ju vädret inte lika härligt ut för nästa vecka men det kanske också är ganska skönt att inte ha 30 grader när vi reser genom Sverige.

Vi började med Uppsala idag för att sedan åka vidare till Sala imorgon bitti och äta frukost med mina föräldrar på behörigt avstånd. Barnen har inte träffat dem sedan januari så alla är överpepp på detta!

barn_dal.jpg
Adjustments.jpeg

Sen kör vi vidare mot Dalarna och stannar där till mitten av veckan. Då fyller Aramis nämligen 10 år så då åker vi neråt landet igen för att fira hans dag både i Sala, Stockholm (mest för att packa om) i Småland.

Till helgen ska vi sedan upptäcka mer av Småland och har bokat in oss en natt nära Ljungby för att paddla kanot, bada i en ny sjö och se mer av det härliga landskapet innan jag återvänder till Stockholm för jobb. Jag jobbar sedan två veckor (eller fler beroende på vad som händer med flygtrafiken) och sedan blir det mer Småland, lite Östergötland och så Stockholm. Jag börjar faktiskt också förbereda mig för att det kan bli en utlandsresa i augusti vilket känns himla lyxigt måste jag säga. Jag håller tummar för att den andra vågen inte kommer att vi snart är tillbaka i den vanliga vardagen igen.

IMG_3787.jpeg