5 saker jag älskar just nu - hörlurar till karaoke

Här kommer ett peppigt söndagsinlägg med 5 saker jag fullkomligt älskar just nu och vill ösa mer kärlek över. Läs och lär!

Orkidéer

För en person som har icke gröna fingrar är orkidéer en dröm. De blommar igen, igen och igen och allt jag gör är att dränka dem i vatten en gång i veckan.

Mina trådlösa Jabra Elite hörlurar

Jag har testat många hörlurar genom åren och dessa är relativt nya och så bra! De är trådlösa vilket är så befriande och dessutom går typ inget ljud igenom dem. Jag hade på mig dem en kväll när jag lagade middag, poppade loss till Veronica Maggio och hörde inte ens att brandvarnaren gick igång - då är de brusreducerande vill jag lova! (Du kan ställa in vilka ljud du vill stänga ute så nej det är inte fara för liv - jag har nu modifierat mina). Hörlurarna pausar musiken/podden när du tar av dig dem och jagtycker batteritiden är jättebra, de håller ca 40 timmar innan jag måste ladda och laddar upp på 2-3 timmar. Jag lever i dem, på bussen, hemma, på promenaden och vilken skänk de är från en flygrädd person - jag slipper höra 100 ljud och analysera om de beror på att vi ska krascha eller inte. Sen kan vi också konstatera att dom är himla snygga också!

403010082241c44e09ce9279169ebc40b6113845_jabra_elite_85h_beige_01.png

Karaokefester

I helgen kom två av mina bästa kompisar till Stockholm. Vi bodde på hotell, drack bubbel och hyrde vårt alldeles egna karaokebås - vilken pangkväll. Vi varvade Oasis med Michael Jackson och Håkan Hellström och det bästa var att vi fick sjunga hela tiden och ingen kunde klaga på att det lät illa.

IMG_0184.jpeg

Vårkänslan

Det är självklart inte bra att det känns som vår i januari, att tulpaner kommer upp och körsbärsträd blommor. Men det är också så himla befriande med att ljuset är tillbaka, att en hör fågelkvitter på morgonen och att gräsmattorna är gröna. För mig är ju vinter bara en evig lång väntan på något bättre så ingen är gladare än jag att längtan och väntan blir något kortare i år.

Redkens torrshampoo i paste

När jag var hos min fantastiska frisör i tisdags fick jag prova ett nytt torrshampoo från redken och jag blev frälst direkt. det är en paste och ingen spray - den gör liksom håret renare och skapar volym och stadga på ett magiskt sätt. Det blir inte kakigt som det blir har för mycket spray utan försvinner in i håret - alla tummar upp!

P-82750.jpeg