Tips på bra, tvättbar necessär

Jag älskar bra, nya produkter med klockrent syfte. Och här nedan ser ni ett sådant.

bonvoy3.jpg

Necessären från Bon Voy Bags är en ny favorit hos mig, den följer numera med mig på alla mina resor. Vad är så unikt med den tänker ni - necessär som necessär?

Nej mina vänner så är inte fallet för denna necessäer är, förutom oerhört snygg, också himla smart designad. Den har en innerväska som du kan ta loss med hjälpa av tryckknappar och tvätta. Vilket är genialt! Hur många gångar har man inte öppnat sin necessär för att inse att det är puder på hela insidan, eller härligt rosa läppglans har kletat sig fast.

Jag har slängt så många necessärer genom åren och nu senast faktiskt inte köpt någon ny på grund av att jag tröttnat. Men så fick jag prova denna necessär som två driftiga, resvana och hudvårdsintresserade tjejer designat och jo man fattar ju att de är just det. Alltså tjejer som reser mycket med hudvård för de har tänkt på alla dessa detaljer som jag saknat när jag packat min hudvård.

bonvoy2.jpg



Varför gillar jag då Bon Voy Bags så mycket?

  • Den är stor nog att rymma hela stora shampooflaskan, värmeskyddet och ansiktsoljan.

  • Den har en tvättbar innerdel, som du kan köra i tvättmaskinen på 40 grader.

  • Den går att expandera med knappar på sidan.

  • Dessutom är den oerhört snygg och stylish.

  • Den är 100% vegan.

  • I det långa loppet blir denna mycket billigare och miljövänligare än att köpa ny necessär varje gång en produkt läckt.

  • Det är inte heller trist att den levereras i en snygg påse och osar lite lyxigare känsla.

Jag la upp bilder på denna produkt på min instagram och fick så många glada tillrop som äntligen. Flera påtalade också att priset är ganska högt (1 200kr) och jo det är högre än en necessär hos en större svensk butikskedja men i det långa loppet blir det ju billigare då du slipper köpa ny så fort den blivit kladdig, den är snyggare, den ju inte massproducerad utan unikt samt att jag välkomnar kvinnliga entreprenörer med öppna armar.

bonvoy1.jpg

Just nu kan du använda koden comeflywithme och få 15% på ditt köp hos Bon Voy Bgs. Jag vill vara tydlig med att jag får inte betalt för att skriva detta utan jag fick prova produkten, gillar den väldigt mycket och väljer själv att skriva om den här. Bra julklapp kanske?