Min första semestervecka

Nu har jag haft semester i en hel härlig vecka. Vädret kunde ju ha varit bättre men förutom det har det varit prima liv. Vi tar en titt hur det har sett ut.

public.jpeg
public.jpeg
public.jpeg

Jag och barnen började med att åka till Sala. Här plockade vi jordgubbar, gick in i en åker, badade, gick stadsvandring, var på teater och träffade vänner. Lugnt och skönt var det!

public.jpeg
public.jpeg
public.jpeg

I fredags var jag på den mest magisk spelning på länge, Mauro Scocco och Tomas Andersson Wij. Jag har velat se Mauro live i ca 20 år och nu äntligen fick jag chansen - och i världens härligaste miljö. Inne på Sätra Brunn på en härligt lantlig innergård under kulörta lyktor satt jag på första raden och njöt. De spelade alla från Sara till helt nya låtar och kvällen var ljuv!

public.jpeg

I lördags kväll tog jag och barnen tåget tillbaka till Stockholm och hittade där sommarens godaste melon, nämligen Limelon - en blandning mellan lime och melon. Det kan ha varit bland det godaste jag ätit!

public.jpeg

På söndagen tog vi båten till Skansen för att gå på Barnens Allsång, kolla på teater, gå in i Akvariet, gå på styltor, titta på djur och ha en utmärkt dag i Stockholm. När vi kom hem framåt kvällen hade Micke kommit hem från sin resa till Holland och vi avslutade söndagen med god sushi.

public.jpeg

Så blev det måndag och vi packade bilen full med saker och lämnade stan igen. Först stannade vi till hos våra kompisar i Linköping som bjöd på god lunch, bad i pool och massor av hopp på stadsmatta. Efter härliga timmar på deras altan åkte vi vidare mot Småland. Småland välkomnade oss med snålblåst och kalla grader och efter middagen fick vi tända en brasa.

public.jpeg

Men så idag efter en grå start kom solen fram och den värmde dessutom! Vi var en sväng till Vetlanda, fångade en huggorm, spelade krocket och balanserade på gärdsgården. Imorgon kommer våra kompisar hit och stannar veckan ut vilket blir kul. En extra bonus är också att det sägs bli 30 grader, jag välkomnar detta med öppen famn!