Vardagen är tillbaka

Den här veckan har jag och Micke börjat jobba igen, Älva är på förskolan och den enda som fortfarande är ledig är Aramis som är hos mormor och morfar.

public.jpeg

5 saker jag tänker mycket på just nu

Vardagen. Det är faktiskt ganska skönt att jobba igen ska erkännas. Det är rutiner, jag älskar mitt jobb och sommarlov när sommaren är usel är ganska påfrestande i perioder.

Maten. Jag fixade en veckomeny i lördags, jag handlade hem allt från Mathem i söndags och nu ska det bli färre köttbullar, mer vegetariskt och framförallt ska det minskas på halvfabrikat. Det har mest blivit så för jag inte haft några andra idéer och det ska gå fort men detta går minst lika snabbt när väl allt finns hemma och man vet vad som ska lagas.

Sommaren. Vart tog den vägen egentligen? Det var mycket blåst och regn och för lite bara ben och varma kvällar. Jag känner mig snuvad på det man längtar efter mest på hela året. Det var en helt ok sommar det var det och vi fick ju en solig vecka på Cypern men ändå känns det på något sätt som sommaren försvann.

public.jpeg

Höstpepp. Ja det är bara den 14 augusti men med tanke på punkten här ovan har jag redan gått in i höstmode. Jag peppar för roligt jobb, snygga kläder och boots, förhoppningsvis träning igen och boka roliga höstweekends.

Boston. Om sex veckor åker jag till detta drömresmål. Jag har velat åka till Boston med omnejd på hösten i typ 15 år och nu äntligen hände det. Jag hittade billiga biljetter redan i januari men nu är det dags att göra research, välja mellan Cape Cod och Marthas Wineyard, reka bästa restaurangerna och göra allt det där jag älskar med att resa. Tips mottages mer än gärna!