Asian Post Office och en ny takterrass

Förra veckan var jag ensam hemma i stan. Jag jobbade på dagarna men på kvällarna betade jag av ett gäng ställen jag velat testa en längre tid. Först ut var Asian Post Office som jag hade skyhöga förväntningar på.

Asian Post Office ligger på Regeringsgatan 66 och det är ägarna bakom Supper som nu även öppnat detta ställe. Vi bokade bord några dagar innan och det var inga problem att få bord en vardag i juli.

public.jpeg

Jag började med deras signaturdrink som heter Thai Basil. Den består av gin, citron, thai basilika och så är den toppad med vispad kokosgrädde. Och den är helt gudomlig. Faktiskt kanske en utav de godaste drinkarna jag någonsin testat!

public.jpeg

Asian Post Office är ett ställe där du med fördel beställer in flera rätter och delar på. Vi valde friterad broccoli med misodressing och jordnötter, baobröd med friterad kyckling, spicy makirulle med avokado och deras ökända popcornsräkor. Och ja det var gott det var det men jag blev inte golvad. Räkorna lite för söta, jag saknade sting i det mesta och bao var väldigt goda men saknade den där kärleken. Drinken var bäst och broccolin men står valet mellan APO och Supper väljer jag nog Supper.

public.jpeg
public.jpeg
public.jpeg
public.jpeg

Efter middagen promenerade vi bort till nya lyxhotellet Bank Hotell och åkte upp till deras cocktailbar Le Hibou. Inrett som ett vardagsrum i Paris och med två takterrasser åt olika håll är det ett ljuvligt ställe. Baren blandar specialkomponerade cocktail och jag kan tänka mig att det är lika härligt här sommar som vinter. Älskade allt med detta ställe utom kanske priserna som drog åt det högsta hållet!

public.jpeg
public.jpeg
public.jpeg
bank-hotel-le-hibou-danger-2019__t2a3609-1.jpg