Hej från Malaga

Det har varit tyst här ett tag, det är jag väldigt medveten om. Jag har jobbat med ett stort projekt, jag har jobbat långa dagar och kvällar men nu är vi snart i hamn!

Just nu befinner jag mig på jobb i Malaga som visade sig vara så mycket härligare än vad jag trodde. Jag som är ett älskar Italien har ofta valt bort Spanien men denna stad är verkligen jättemysig. Gränder, fina torg, blommande träd, underbar mat och dessutom strand vilket ger staden en Barcelona-känsla.

IMG_6653.JPG

Många väljer ju att lämna Malaga så fort planet landar för att resa mot Marbella, Nerja och andra ställen men vi har valt att bara göra Malaga - och det finns så mycket att se. Marknader, butiker, restauranger, barer, museum, strandpromenad och vi har fullt upp att hinna med allt vi vill.

IMG_6961.JPG

På söndag reser jag hem igen och förhoppningsvis kommer mer regelbundna blogginlägg tillbaka inom kort!