Min helg i bilder

Min helg innehöll det bästa av två världar, familjeliv och kompisgäng. 

FullSizeRender.jpg

Lördagen började med att Aramis drog på museum med min bror och jag tog Älva till fruktparken. Hon har älskat denna park i Liljeholmen sen hon var 1 .

FullSizeRender.jpg

Vädret var strålande och vi gick all in på lek och picknick. Sedan åkte vi hem, fixade lite hemma, mötte upp Aramis och lördagsfikade hos farmor. Jag lämnade barnen där och vid 16 anlände jag Clarion Sign. 

FullSizeRender.jpg

Där väntade två av mina bästa vänner, ett hörnrum med denna utsikt och kall presecco. Vi babblade i tre timmar och sedan gick vi ut för att äta middag. 

FullSizeRender.jpg

Jag hade bokat bord på Tabbouli där vi åt 16 smårätter av gudomlig libanesisk mat och fortsatte prata. Sedan gick vi tillbaka till hotellet och somnade som stockar vid midnatt. 

FullSizeRender.jpg

När vi vaknade hade det blivit sommartid och vi förlorade en timme. Så vi åt hotellfrukost länge och begav oss sedan ut för shopping.

FullSizeRender.jpg

Det var iskallt men solen sken så vårkänsla var det ändå. Efter shopping, kaffe och lunch vinkade vi hej då och jag åkte hem till sjöstaden. Lagade kyckling, hängde med barnen, förberedde måndagen och tog en promenad. Så var den helgen slut och nu kör vi ny vecka!