Livet på Phu Quoc

Vi har en intensiv jobbvecka här på Phu Quoc i Vietnam. Vi kastar oss mellan stränder, hotell, naturupplevelser och annat som är värt att upplevas.

IMG_2193.jpeg

Det är 31 grader i luften, nästan lika varmt i havet och min kropp och hud tackar mig. I början av veckan var jag riktigt sliten pga jetlag men nu börjar jag komma in i rytmen ( och ska snart hem).

IMG_2215.jpeg

På sina håll är den här ön helt magisk och stränderna ser stundtals ut som Maldiverna. På marknaden är det ett organiserat kaos av mopeder, rishattar, cyklar, frukt och grönt. För en Asien-fantast är det ljuvligt och jag tar in varenda lukt, smak och intryck.

IMG_2312.jpeg

På hemmaplan roddar Micke två sjuka barn och jag har så dåligt samvete över att jag befinner mig här och inte där. Men försöker släppa, inte mycket att göra åt och på söndag åker jag ju hem igen. Det kommer mycket mer om Phu Quoc men inte just nu!